Tafel Boeken
restaurant

Tafel Boeken
brasserie

Welkom bij Restaurant Damier

Bij ons bereiden we gerechten met pure ingrediënten, spontaniteit en enthousiasme met als focus de smaak. Daarbij zijn wij steeds op zoek naar lekkere regionale producten, waarbij we de mooie smaken van de rest van de wereld combineren. We serveren een verrukkelijke 3 gangen marktmenu aan € 38,00 van dinsdag t.e.m. zaterdagmiddag.

Onze chefs brengen met passie elke dag  pure en natuurlijke  gerechten brengt, dit in een ontspannen ambiance en een gezellig kader van ons restaurant en terras.

Samen met onze sommelier, die met passie en kennis van zaken  zorgt voor een mooie selectie wijnen  per glas en per fles,  creëren ze gerechten met gevarieerde texturen en gedoseerde smaken.

Openingsuren:

Dinsdag - Zaterdag

Lunch 12h00 - 14h00

Diner 19h00 - 21h00

 

 

Welkom bij Brasserie Damier

Brasserie Damier is een gezellige, Parijse bistro waar u 7 op 7 terecht kan voor de klassieke bistrokeuken, zowel à la carte als menu. Jong en oud zijn welkom.
U kan steeds terecht op ons terras met uitzicht op de Grote Markt.

De chef creëert klassieke gerechten naar zijn gevoel met een moderne toets.
We serveren een uitgebreide wijnkaart per glas, zowel de Franse klassiekers als de wereldwijnen.
Ruime keuze koffie en thee.

Openingsuren keuken:

Lunch 12h00 - 14h00

Diner 18h00 - 21h00

Tijdens uw lunch kan u gebruikmaken van onze gratis parking in de Jan Persijnstraat.

Reservaties: 056 22 15 47 of www.hoteldamier.be. Bij mooi weer reserveer een tafel op ons binnenterras.

Brasseriekaart.pdf

Weeklunch: van dinsdag tem zaterdagmiddag

20 mei– 26 mei

CARPACCIO VAN ZEEDUIVEL
vinaigrette van schaaldieren, daikonder & bronzenvenkel
***
ZONNEVIS
puree met fijne kruiden & coulis van zuiderse tomaten

OF

EENDENFILET OP LAGE TEMPERATUUR GEGAARD
structuren van wortel, zoetzure saus met sinaasappel & truffelaardappel

***
COUPE BRESILIENNE
gezouten caramel ijs

En/Of 

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN 

door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 7.00) 

Marktmenu 2 gangen (VG & HG) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (VG, HG & dessert) € 38.00

27 mei– 01 juni

BOUILLABAISSE
***
RODE POON
crème van pastinaak, saus vierge & linguine

OF

RUNDSKRAAI
saus bordelaise, witloofsalade & verse frietjes
***
BELGISCHE AARDBEIEN
witte chocolade & pistache

En/Of 

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN 

door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 7.00) 

Marktmenu 2 gangen (VG & HG) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (VG, HG & dessert) € 38.00

Suggesties

Probeer onze verrukkelijke suggesties!

  • Tomaat-Garnaal        
  • Pasta Vongole                                         
  • Babykreeft ‘Belle vue’ met frietjes
  • Babykreeft ‘Beurre Blanc’, lookolie met citroentijm en rijst
  • Aardbeien met suiker                            
  • Aardbeien met vanille-ijs                     

Menu kaart & Wijnkaart

Geniet van al het lekkers dat onze chef voor u bereidt.

Ontdek de verschillende continenten via onze uitgebreide wijnkaart. Naast de erg gewaardeerde klassiekers, vindt u er een ruim assortiment wijnen per glas.

Onze sommelier helpt u graag!

Menukaart restaurant NL april 2019 .pdf wijnkaart (4) 2019.pdf

Parking info

 

Private parking aan het hotel.
€15,00/dag, inrit via Jan Persijnstraat.
's middags gratis voor restaurant- en brasseriegasten.
U kan de parking bereiken voor u incheckt.
Bekijk de locatie