Tafel Boeken
restaurant

Tafel Boeken
brasserie

Welkom bij Restaurant Damier

Bij ons bereiden we gerechten met pure ingrediënten, spontaniteit en enthousiasme met als focus de smaak. Daarbij zijn wij steeds op zoek naar lekkere regionale producten, waarbij we de mooie smaken van de rest van de wereld combineren. We serveren een verrukkelijke 3 gangen marktmenu aan € 38,00 van dinsdag t.e.m. zaterdagmiddag.

Onze chefs brengen met passie elke dag  pure en natuurlijke  gerechten brengt, dit in een ontspannen ambiance en een gezellig kader van ons restaurant en terras.

Samen met onze sommelier, die met passie en kennis van zaken  zorgt voor een mooie selectie wijnen  per glas en per fles,  creëren ze gerechten met gevarieerde texturen en gedoseerde smaken.

Openingsuren:

Dinsdag - Zaterdag

Lunch 12h00 - 14h00

Diner 19h00 - 21h00

 

 

Weeklunch: van dinsdag tem zaterdagmiddag

15 april t.e.m. 22 april

RUNDSCARPACCIO
***
STEAK TARTAAR
fris slaatje en verse frietjes

OF

SLIBTONG
fris slaatje en verse frietjes
***
Café Glacé

En/Of

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN
​door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 7.00)

Marktmenu 2 gangen (VG & HG) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (VG, HG & dessert) € 38.00

23 april – 27 april

TARTAAR VAN VERSE ZEEBAARS
granny smith & komkommer
***
ZONNEVIS
blanke botersaus met fijne kruiden & puree
OF
PARELHOEN ‘FINE CHAMPAGNE’
zuiderse groentjes & krielaardappelen
***
RIJSTPAP
Belgische aardbeien

En/Of

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN
​door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 7.00)

Marktmenu 2 gangen (VG & HG) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (VG, HG & dessert) € 38.00

29 april – 4 mei

ASPERGES
à la Flamande
***
RODE POON
lamsoor, puree van waterkers & mousselinesaus
OF
HOLSTEIN DUNNE LENDE
aardappelen pont neuf, choron, gepekelde rode ui,
crème van gebrande paprika’s
***
CHEESE CAKE
“New Style”

En/Of

ASSORTIMENT GERAFFINEERDE KAZEN
​door Kaasmeester Callebaut (Supplement € 7.00)

Marktmenu 2 gangen (VG & HG) € 32.00
Marktmenu 3 gangen (VG, HG & dessert) € 38.00

Asperges

De heerlijke asperges zijn in het land!

Te verkrijgen als suggestie in ons restaurant en brasserie.

Asperges à la Flamande
Asperges met gerookte zalm

Smakelijk!

Brasserie

In onze brasserie kan u genieten van ons marktmenu, ons menu Brasserie en à la carte gerechten.

De chef creëert klassieke gerechten naar zijn gevoel met een moderne toets.
Gepaard met een goed glas wijn is uw diner compleet. (wijnen per glas ter beschikking)

Menu:

Garnaalkroket of rundscarpaccio 
***
Irish Rib-eye or kabeljauw
***
Chocolademousse of dame blanche 

€ 48.00 

Ruime keuze koffie en thee beschikbaar.

Onze brasserie is dagelijks geopend (7 op 7).

Lunch 12h00 - 14h00

Diner 18h00 - 21h00

Tijdens uw lunch kan u gebruikmaken van onze gratis parking in de Jan Persijnstraat.

Reservaties: 056 22 15 47 of www.hoteldamier.be. Bij mooi weer reserveer een tafel op ons binnenterras.

Menu (3) 2019.pdf

Menu kaart & Wijnkaart

Geniet van al het lekkers dat onze chef voor u bereidt.

Ontdek de verschillende continenten via onze uitgebreide wijnkaart. Naast de erg gewaardeerde klassiekers, vindt u er een ruim assortiment wijnen per glas.

Onze sommelier helpt u graag!

Menukaart restaurant NL april 2019 .pdf wijnkaart (4) 2019.pdf

Parking info

 

Private parking aan het hotel.
€15,00/dag, inrit via Jan Persijnstraat.
's middags gratis voor restaurant- en brasseriegasten.
U kan de parking bereiken voor u incheckt.
Bekijk de locatie